Atos urn natuursteen - Atos Grigio Medio - 0,54l

Marmer is tijdloos en altijd uniek in haar marmering. Bij deze mooie grijs marmeren urn zie je de prachtige lijnen terug. Marmer geeft de kubus urn een heel eigentijdse en chique uitstraling.

De Atos urn is vernoemd naar Kratos, de God die kracht personifieert.

Laat het natuursteen spreken
Natuursteen is miljoenen jaren oud en heeft van zichzelf al veel karakter. Om dit karakter zoveel mogelijk te behouden is er gekozen voor een abstracte vorm die geen afbreuk doet aan de kracht van het materiaal an sich. Laat het natuursteen spreken. De prachtige kleurschakeringen zijn op deze manier optimaal te bewonderen. De urn is massief waardoor de tekeningen doorlopen over de kubus vorm. Elk van de 8 soorten natuursteen heeft zijn of haar eigen bijpassende bewerking gekregen. Van ruw gevlamd tot gepolijst.

Praktisch
De Atos urn wordt op eenvoudige wijze aan de onderzijde afgesloten. Op deze manier doet de deksel geen afbreuk aan het ontwerp. Tevens zorgt de deksel ervoor dat de urn iets omhoog komt waardoor deze een slagschaduw afgeeft op het onderliggende materiaal. Alle urnen kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Mocht er vuil op de urn komen dan kan dit met water en een afwasborstel worden verwijderd.

Maatwerk
Desgewenst kunt u de urn persoonlijker maken. In onze winkels, verspreid door het land, kunt u samen met onze ontwerpers de urn aanpassen in formaat, materiaal en afwerking. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld in hetzelfde materiaal een sokkel of een zuil toe te voegen. Ook het toevoegen van een tekst of een afbeelding behoort tot de mogelijkheden. Eigenlijk is alles mogelijk. Onze ontwerpers helpen u met het maken van de juiste keuzes.

 

/shop/product/btn/id/23849/Product eigenschappen

Productsoort Urn, Bijzondere urnen
Steensoort Marmer
Kleur Grijs
Bewerking Gezoet
Catalogus Urnen
Materiaal Natuursteen
Serie Atos/shop/product/similar/id/23849/
/shop/cart/cart/modal/1/
/shop/wishlist/view/modal/1/
/shop/search/view/modal/1/
/core/notification/toast/