Contact

Heeft u vragen over de as-bestemming of wilt u meer weten over onze gedenkproducten? Wij zijn hiervoor op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9.00-16.00 uur. Uiteraard kunt u uw vraag ook via mail aan ons stellen op het e-mailadres gedenken@ugna.nl.

Persoonlijk advies nodig?

U kunt ook met ons bellen. Wij zijn bereikbaar op het 0524-515899 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 16:00. We geven graag telefonisch antwoord op uw vragen.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag met betrekking tot deze website of onze dienstverlening? We hebben een duidelijk overzicht van veelgestelde vragen die antwoord kunnen geven op uw vraag. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Inspiratie opdoen?

Twijfelt u over een passende asbestemming? Of wilt u graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Ga dan naar onze inspiratiepagina. Hier vindt u allerlei artikelen over onze gedenksieraden en urnen om u te inspireren. Ook kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u vele voorbeelden in het echt bekijken en aanraken. U kunt hiervoor een afspraak maken via gedenken@ugna.nl

"Bel gerust als u vragen heeft"

0524-515899

/shop/cart/cart/modal/1/
/shop/wishlist/view/modal/1/
/shop/search/view/modal/1/
/core/notification/toast/