Paper Pebbles urnen van Papier - Grijs 0,7l

De Paper Pebble urnen zijn gemaakt van het duurzame en veelzijdige materiaal papier, en hebben een natuurlijke en zachte uitstraling.

Iedere urn is met de hand vervaardigd in mijn atelier, waardoor elke Paper Pebble uniek is. “Recycling van materialen symboliseert de levenscyclus van de mens.”

Praktisch
De Paper Pebbles urnen worden op eenvoudige wijze aan de onderzijde afgesloten. Op deze manier doet de deksel geen afbreuk aan het ontwerp. Tevens zorgt de deksel ervoor dat de urn iets omhoog komt waardoor deze een slagschaduw afgeeft op het onderliggende materiaal. Alle urnen kunnen alleen binnen worden geplaatst. Mocht er vuil op de urn komen dan kan dit met een vochtige doek worden verwijderd.

Maatwerk
Desgewenst kunt u de urn persoonlijker maken. In onze winkels, verspreid door het land, kunt u samen met onze ontwerpers de urn aanpassen in formaat en kleur. Onze ontwerpers helpen u met het maken van de juiste keuzes.

Afbreekbaarheid:
Na om en nabij een jaar vergaat de BIO-urn en wordt deze op een vriendelijke wijze opgenomen in aarde of water. De urn is ook binnen toepasbaar in een goed afgesloten urnenmuur of thuis in een droge omgeving.

/shop/product/btn/id/11484/Product eigenschappen

Productsoort Urn, Mini urn, Bijzondere urnen
Kleur Grijs
Catalogus Urnen
Materiaal Biologisch afbreekbaar
Serie Paper Pebbles/shop/product/similar/id/11484/
/shop/cart/cart/modal/1/
/shop/wishlist/view/modal/1/
/shop/search/view/modal/1/
/core/notification/toast/